Wat is Attention Dealers?

Attention Dealers is een leerinitiatief en ondersteuningspunt voor Wajongeren (en anderen) die geïnteresseerd zijn in Digitale Marketing en SEO (Search Engine Optimization).

Wat kan ik verwachten van Attention Dealers?

Attention Dealers is een platform waar je waardevolle informatie kunt delen en je kennis kunt vergroten op het gebied van SEO en Digitale Marketing. Je kunt actief deelnemen aan discussies, ervaringen delen, vragen stellen, ondersteuning krijgen, en netwerken.

Wie kan lid worden van Attention Dealers?

Attention Dealers is specifiek bedoeld voor Wajongeren (en anderen) met interesse in SEO en Digitale Marketing. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren professional die zijn kennis wil uitbreiden, iedereen is welkom om lid te worden.

Wat voor soort inhoud is beschikbaar op Attention Dealers?

Op Attention Dealers vind je een scala aan inhoud, waaronder SEO-strategieën, technieken, jobcoachingadvies, en specifieke discussies met betrekking tot de Wajong en werken in de digitale marketingsector. Je kunt informatie vinden die je kan helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden en het begrijpen van de nieuwste trends en best practices.

Vacatures plaatsen

Kan ik advies krijgen bij Attention Dealers?

Absoluut! Of je nu vragen hebt over specifieke SEO-technieken, jobcoachingadvies nodig hebt, of gewoon wilt praten met mensen die vergelijkbare uitdagingen hebben, Attention Dealers biedt een plek waar je hulp en ondersteuning kunt vinden.

Zijn er kosten verbonden aan het lidmaatschap?

Nee, lid worden van Attention Dealers is volledig gratis. We willen dat iedereen toegang heeft tot de informatie en ondersteuning op het gebied van Digitale Marketing en SEO.

Hoe meld ik me aan voor Attention Dealers?

Klik je op ‘Join Attention Dealers’. Vul het registratieformulier in met de gevraagde gegevens en volg de instructies om je account aan te maken.

Hoe kan ik actief deelnemen aan discussies?

Zodra je lid bent, kun je beginnen met het verkennen van de verschillende discussies op het forum. Je kunt zelf onderwerpen aanmaken, vragen stellen, je mening delen, artikelen plaatsen en video’s sturen.

Wat is de doelstelling van deze openbare vacaturebank?

De openbare vacaturebank van Attention Dealers, heeft als voornaamste doel Attention Dealers (leden), een platform te bieden waar zij eenvoudig vacatures en (freelance) opdrachten kunnen vinden en accepteren.

Wie kan gebruikmaken van deze vacaturebank?

Elk bedrijf kan vacatures en opdrachten plaatsen, zolang we geen nare ervaringen over het bedrijf vernemen. We moedigen specifiek bedrijven aan die geïnteresseerd zijn in het aannemen van Attention Dealers die zich bezig houden met Digitale Marketing en SEO-gerelateerde functies.

Wat zijn de voordelen van het plaatsen van vacatures op jullie vacaturebank?

De voordelen zijn er vooral voor onze Attention Dealers, die zelf bepalen welke vacatures op de website staan, zonder de tussenkomst van andere partijen. Het plaatsen van een vacature of opdracht is gratis en simpel. Opdrachtgevers profiteren ook van het feit dat zij Attention Dealers direct aanspreken: een groep mensen die op meer hulp en ontwikkeling kunnen rekenen, dan Wajongers die alleen reguliere werkcoaching ontvangen.

Hoe kan ik een vacature plaatsen op de website?

Het plaatsen van een vacature op onze website is zeer eenvoudig. Ga naar Plaats een vacature en volg de instructies op het scherm.

Zijn er richtlijnen voor het plaatsen van een vacature?

Ja, we hebben enkele richtlijnen om ervoor te zorgen dat alle geplaatste vacatures geschikt zijn voor onze doelgroep:
1. De vacature moet betrekking hebben op een Digitale Marketing of een SEO-gerelateerde functie.
2. De vacature moet eerlijke en duidelijke informatie bevatten over de functie, vereisten, en andere relevante details.
3. Discriminatie op basis van geslacht, leeftijd, etniciteit, handicap, of andere factoren wordt op geen enkele wijze getolereerd.
4. Vacatures voor illegale of twijfelachtige activiteiten worden niet geaccepteerd.
5. Attention Dealers mogen een vacature van de website verwijderen, zonder daarbij uitleg te geven.
6. Attention Dealers die op de vacature reageren en/of de voorgestelde rol proberen, mogen daarna hun ervaringen publiekelijk delen op de Attention Dealers website.
7. Werkgevers die geen eenmalige opdrachten en projecten aanbieden, plaatsen een vacature met de intentie om een Attention Dealer eerlijk te behandelen, (SEO)-training en jobcoaching toe te laten en uiteindelijk voor een onbeperkte tijd aan zich te binden. Het zogenaamde ‘stuivertje wisselen’ van Wajongeren, voor het krijgen van hernieuwde financiële voordelen, willen we voorkomen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00